Pop Up Thai Dinner

SPOT.ns & Thai Wok Novi Sad

Thai Wok Novi Sad i SPOT.ns organizuju Pop-Up tajlandsku večeru u Petak 03. Aprila 2020 od 19:00 - 21:30 u restoranu SPOT.ns u ulici Laze Kostića u Novom Sadu.

Originalna tajlandska jela sprema gospođa Goy iz Bangkoka, koristeći autentične recepte i originalne sastojke sa Tajlanda. Meni se sastoji iz dva glavna obroka ( Paneng Curry i Pat Thai) , Kimći koreanske salate i Sarapao deserta. Dodatno se može poručiti piće ili doneti alkohol po Vašem izboru.

Thai Wok Novi Sad Curry
Paneng Curry

Paneng Curry je jedan od najpoznatijih karija iz Jugoistočne Azije. Ime je dobio po ostrvu Penang na tromeđi Indije, Malezije i Tajlanda i predstavlja najbolju kombinaciju kuhinja iz ove tri zemlje. Kuva se sa piletinom u kokosovom mleku i servira sa belim Jasmin pirinčem.

Thai Wok Novi Sad Pad Thai
Pad Thai

Pat Thai je kralj tajlandskih prženih nudli, prženje sa kikirikijem, tofuom i dugačkim klicama daje jedinstven ukus koji se teško zaboravlja. Za one koji žele da iskuse pravu eksploziju ukusa, dodaje se i ceđena limeta i Thai chilli. 

Thai Wok Novi Sad Kimchi
Kimchi

Kimći je koreanska salata sa polu fermentisanim povrćem i prelivom od pirinčane supe i kombinacijom začina i soseva sa Dalekog Istoka. Poznat je po svojim digestivnim svojstvima i osvežavajućim ukusom.

Thai Wok Novi Sad Sarapao
Sarapao

Sarapao su indokineske krofne kuvane na pari i filovane sa custard kremom. Veoma su popularne u čitavoj Aziji i nezaobilazna su poslastica u svakom restoranu ili na pijaci.

Thai Wok Novi Sad SPOT.ns
Sawadee Ka


Cena za jedan set je 1800 dinara po osobi. Broj gostiju je ograničen, pa Vas molimo da unapred rezervišete mesto. 
Za rezervacije i informacije kontaktirajte nas na: 063 8318210 ili 0611914615