Team building


Team Building aktivnosti su namenjene da poboljšaju performanse u okruženju zasnovanom na radu u timu. Team building je jedan od temelja organizacionog razvoja koji se može primeniti na kompanije, organizacije i sportske kolektive.

Team Building Novi Sad

Thai Wok Novi Sad je veoma atraktivna platforma za Team Building, koliko zbog opuštene i kotrolisane atmosfere, toliko i zbog jedinstvenog načina ocenjivanja ostvarenih rezultata: timovi će jesti ono sto su skuvali.

Za razliku od fizički izazovnih team building aktivnosti - Thai Wok Novi Sad Team Building program omogućava da svi učesnici imaju iste uslove. Takođe, tokom našeg programa nema pobednika, gubitnika, nema prvog, drugog, što ostavlja nenarušene interpersonalne odnose u timu.


Thai Wok Team Building kuvanje Tajlandske hrane

Svaki učesnik će, na individualnom nivo, biti zadovoljan svojim novo steknutim umećem i samouverenošću da može proizvesti veoma komplikovano i egzotično jelo koje se retko može naći u našem regionu.

Team Building Radionica Novi Sad

Na kraju tro satnog programa, učesnici će imati priliku da zajedno degustiraju svoje kreacije, što doprinosti razvoju zajedničkog duha i predstavlja odličnu kombinaciju aktivnosti i zajedničke večere.

Thai Wok Novi Sad Radionica

Naš tim je u mogućnosti da organizuje ovaj tim building program na lokaciji po Vašem izboru: bilo da su to prostorije Vaše kompanije, iznajmljeni prostor, vikendice, terase, obale reka.

Deo atmosfere team buildinga možete videti na videu: