Kursevi za parove

Thai Wok Novi Sad kuvanje tajlandske hrane za parove
Thai Wok Novi Sad kuvanje tajlandske hrane za parove

Tokom prvih meseci naših kurseva primetili smo da dosta polaznika naše radionice preferira da dodje sa drugom, drugaricom, supružnikom ili parom. Njima je mnogo zanimljivije da zajedno kuvaju i da jednog drugog koriguju, daju i prihvataju sugestije. Tokom kuvanja, oni imaju zajednički cilj - da spreme jelo koje će na kraju degustirati. To ih motiviše da naprave jelo koje će njima odgovarati i koje će biti po njihovom ukusu. Da ne spominjemo koliko tu ima zabavne interekcije, zadirkivanja i pomalo i nadmetanja. Nadmetanja postoji i u poredjenju sa drugim parovima, jer ni jedno jelo se ne skuva na isti način i sa istim rezultatom.


Thai Wok Novi Sad radionica kuvanja tajlandske hrane
Radionica kuvanja Tajlandske hrane u parovima

Za razliku od individualnih polaznika nasih kurseva, parovi kuvaju zajedno za jednim gasnim gorionikom. Oni takodje kuvaju duplu količinu namirnica (za dve osobe), pa im čišćenje i pripremanje namirnica može oduzeti više vremena (ako se ne organizuju) ili manje vremena (ako podele poslove). Parovi takodje imaju više interakcije na kraju kursa, kada degustiramo jela koja smo pravili tokom dana. Ukoliko jelo ne zadovoljava njihove ukuse, znaju da daju kritike na svoj račun ali i na račun svog para. Ali ako se oduševe svojih jelima - nivo satisfakcije je duplo veci!

Thai Wok Novi Sad kurs kuvanja tajlandske hrane
Kursevi za parove - double fun!

Posle završenog kursa, parovi često organizuju kuvanje Tajlandskih jela u svom domu sa svojim prijateljima, Često dobijemo povratne informacije o njihovim kuhinjskim avanturama, adaptacijama i modifikacijama, i sa koliko ponosa prezentuju svoje nove kulinarske veštine. 
Standardna cena jednog kurs po osobi je 3,000 dinara. Thai Wok Novi Sad daje specijalnu cenu za parove (supružnike, drugove, drugarice, zaljubljene) od 2,000 dinara po osobi. U cenu su uključeni svi troškovi materijala i namirnica za jednodnevni kurs i naravno sve što skuvate možete poneti sa sobom.Povedite i Vi vašeg para da se zajedno družimo, kuvamo i uživamo u egzotičnim jelima Dalekog Istoka.
Za više informacija pošaljite nam poruku kroz našu Facebook stranicu ili direktno na 061 1914615